Ürün Detayı

ALL 200-300

Ürün Kodu: 0

ALL 200-300 TCM AKÜLÜ TRANSPALET

  • Ürün Tanımı : Ayakta kullanılan transpalet
  • Kaldırma Kapasitesi: 2000-3000 kg
  • Yük Merkezi: 600 mm
  • Toplam Genişlik: 940 mm

İstifleme verimliliği

ALL modelleri, mükemmel bir görüş alanı, çalışma kolaylığı ve konfor sağlamaktadır.Yoğun operasyonlar için ideal iş arkadaşıdır. Geniş bir çatal çözümleri yelpazesiyle ALL ağır hizmet uygulamalarında pek çok palet tipiyle çalışır.

Optimize edilmiş performans

Verimli bir AC motorla, yüksek yürüyüş hızı (yüklü veya yüksüz) hızlı operasyon sağlamaktadır. Rejeneratif frenleme enerji tasarrufu sağlar ve iyi bir durma kabiliyeti sağlar. Akü, yoğun vardiyalarda çalışabilmek için kolayca değiştirilebilir.

Çok yönlü ayakta kullanım

Bu çok yönlü taşıyıcının ayakta kullanılan versiyonu, operatöre operasyon esnasında ergonomik bir pozisyon sağlamaktadır. Kompakt tasarımıyla, ALL dar alanlar için idealdir.

Prodüktivite için güvenlik ve ergonomi

Operatörün ergonomisini artırmak için, kumandalar iyi konumlandırılmış olup erişimi kolaydır. Tam ayarlanabilir servo-direksiyon simidi ve kontrol paneli, mükemmel sürüş pozisyonunu bulmayı kolaylaştırır.

Yazı yazmak için bölüm ve pratik depolama alanı standart olarak mevcuttur.

Maksimum çalışma süresi için ortak kullanılan komponentler

ALL, TCM'in ortak kullanılan komponentler kavramı ile modüler olarak dizayn edilmiştir. PSH ve XLL ile pek çok komponenti ortaktır. Bu, hem kullanım ömrünü uzatır hem de yedek parça temin süresini kısaltır. Kömür içermeyen AC motor teknolojisi, servis aralığını uzatır.