Ürün Detayı

PS 125

Ürün Kodu: 0

PS 125 TCM İSTİF MAKİNALARI

  • Ürün Tanımı : Kompakt yaya kumandalı istif makinası
  • Kaldırma Kapasitesi: 1250 kg
  • Yük Merkezi: 600 mm
  • Kaldırma Yükseklikleri: 2690-4190 mm

4190 mm'ye kadar çıkabilen kaldırma yüksekliği

PS yükleme/boşaltma, taşıma, sipariş hazırlama ve 4190 mm'ye kadar istifleme yapabilen, sağlam, çok yönlü, kullanımı kolay bir istif makinasıdır.

Maksimum kontrol ve görüş için dizayn edilmiş mast sistemi.

TCM'in görüş serbestliği ağlayan TV mast sistemi ve serbest kaldırmalı ve görüş serbestliği sağlayan TFV mast sistemi sağ tarafta bulunan kumanda koluyla kombinlenerek yükün ve çatalın üzerinden maksimum görüş serbestliğine ulaşılmasını sağlar. Hassas kaldırma ve indirme işlevleri operatöre yük ve çatal hareketlerinde tam kontrol sağlar.

Güvenli çalışma için sağ tarafta bulunan kumanda kolu

Sağ tarafta bulunan kumanda kolu, operatörün makinanın yanında yürümesine olanak sağlar. Bu çatal ve yük üzerinden açık bir görüş sağlar ve ayak yaralanmaları riskini azaltır. Sağ tarafta bulunan kumanda kolu üzerinde bulunan ekrandaki klavye, pin kodlu giriş yapmayı sağlar. Üç farklı operatör kategorisi ayarı, operatörün sürüş becerisine göre doğru performansa erişmesini sağlar ve yetkisiz kullanımı engeller. İleri seviyede bir hata kodu işlevi içeren ATC T4 araç bilgisayarı, hızlı hata tespitine katkıda bulunur.

Kompakt şase dizaynı

Dar, kısa ve yuvarlak kenarlı şasi, operatörün ulaşımı en zor yerlerdeki paletleri bile kaldırıp yerleştirmesine izin verir. Bu özellikle üretimde ve diğer dar alanlarda önemlidir. Yuvarlak köşeler ayrıca ürünlere hasar verme riskini en aza indirger, kısa şasi üzerindeki alçak tampon da ayak incinmelerini önler.

Daha da iyi bir alan kullanımı için, kumanda kolu dik konumda sürüş seçeneği vardır.

Maksimum çalışma süresi için ortak kullanılan komponentler

PS, TCM'nin ortak kullanılan komponentler kavramı ile modüler olarak dizayn edilmiştir. PLP , PSL , PSD  ve PSH  ile pek çok komponenti ortaktır. Bu, hem kullanım ömrünü uzatır hem de yedek parça temin süresini kısaltır. Kömür içermeyen AC motor teknolojisi, servis aralığını uzatır.