Ürün Detayı

PSP 125-160

Ürün Kodu: 0

PSP 125-160 TCM İSTİF MAKİNALARI

  • Ürün Tanımı : Operatör platformlu istif makinası
  • Kaldırma Kapasitesi: 1250-1600 kg
  • Yük Merkezi: 600 mm
  • Kaldırma Yükseklikleri: 2690-4190 mm ve 1670-5400 mm

5400 mm'ye kadar çıkabilen kaldırma yüksekliği

PSP'nın yürüyerek kullanım için uzun kumanda kollu ya da operatör platformu üzerinde kullanım için kısa kumanda kollu seçenekleri mevcuttur. PSP kısa ve orta mesafe taşıma işlemlerinde, 5,4 metreye kadar istifleme işlemlerinde ve sipariş hazırlama işlemlerinde kullanıma uygundur.

Operasyon güvenliği

Sağlam yapılı katlanabilir platform. Lastik koruma barları olan alçak şase dizaynı ayak incinmelerini önler. Katlanabilir yan korumalar opsiyonel olarak mevcuttur. PSP'de güvenlik en önemli konudur.

Kolay girişli çatal tasarımı

Konikleştirilmiş profile sahip benzersiz çatal tasarımı ve farklı çatal uç yapısı palet içerisine kolay giriş sağlar. Platformu kaldırdığınızda yüke giriş çıkış için gerekli olan mesafe azalırken, platformu kapattığınızda taşıma işlemini en hızlı biçimde gerçekleştirebilirsiniz.

Verimliliği artıran yüksek performans

Opsiyonel olarak sunulan açılır kapanır yan koruma barlarını ve uygun fren tipini seçtiğinizde saatte 8,5 km ye ulaşan hızıyla işinizi daha hızlı yapmanızı sağlar.

Maksimum çalışma süresi için ortak kullanılan komponentler

PSP, TCM'in ortak kullanılan komponentler kavramı ile modüler olarak dizayn edilmiştir. PSH, SSR ve XJN ile pek çok komponenti ortaktır. Bu, hem kullanım ömrünü uzatır hem de yedek parça temin süresini kısaltır. SEPEX motor ve motor frenlemesi ile azaltılmış fren aşınması, servis aralıklarının uzatılmasına yardımcı olur.