Ürün Detayı

UHD 200-250

Ürün Kodu: 0
Kategoriler:

UHD 200-250 TCM REACH TRUCK

  • Ürün Tanımı : Yoğun operasyon ve yüksek istifleme için reach truck
  • Kaldırma Kapasitesi: 2000-2500 kg
  • Yük Merkezi: 600 mm
  • Kaldırma Yükseklikleri: 6350-11500 mm ve 4800-8950mm
  • Toplam Genişlik: 1270-1397 mm

Genişletilmiş operatör performansı için birinci sınıf ergonomi

Geniş kabin tamamen operatör çevresine göre tasarlanmıştır. Benzersiz kol dayama ünitesine sahip mini direksiyon simidi sayesinde uzun süreli vardiyalarda kollar, boyun ve omuzlar kasılmadan kolayca manevra yapılabilir. Zemin, koltuk ve kol dayanakları her operatöre göre özellikle ayarlanabilir - dokuz adete kadar farklı parametre ayarlanabilir. Koltuk şasi içerisinde 18° yatma özelliğine sahiptir ve Pro Vision mast dizaynı ile birlikte yüksek seviyedeki depolama sistemlerine yük istiflerken görüşü ve ergonomiyi daha da artırır. Ayrı bir basamak ve özel olarak tasarlanmış olan tutamak sayesinde inip binmek oldukça kolaydır.

Üç farklı firmanın reach truckları üzerinde yapılan bir karşılaştırmalı ergonomi araştırması sonucu en ergonomik çalışma duruşlarının yeni TCM tarafından sağlandığı ve bunun sonucu olarak omuz ve boyun kasılmalarının daha az olduğu tespit edildi.

(Chalmers University of Technology, 2011)

En yüksek seviyede verim

Her şey TCM ile - ergonomiden performansa kadar - her şey mükemmeldir. Yüksek hassasiyetli mast dizaynı ile yumuşak durma teknolojisi ile tamamen sönümlenmiş olan erişim sistemi sayesinde her koşulda mükemmel bir denge sağlanır. Mast eğim ve duyarlı kaldırma kontrolleri ile yükleme ve istifleme yükleri daha da azalır.

Eller serbest kumanda hareket yönünü değiştirmek için gaz pedalını kullandığından, operatör elleriyle aynı anda üç adete kadar hidrolik işlevi kullanabilir.

Güçlü 48V AC motoru sayesinde endüstride mevcut olan en iyi performans sağlanır - azami hız 12,5 km/saat olup, 14,5 km/saat opsiyon olarak sunulmaktadır. TCM’nin Araç Bilgisayarı ATC3 ve optimize bireysel performans ayarları için PIN kodu ile reach truck operatörün sürüş becerisine uyum sağlar.

Gelişmiş Güvenlik Tedbirleri

TCM 3 - Denge Kontrol Sistemi ile endüstride rakiplerin erişemeyeceği bir güvenlik seviyesi sunulmaktadır. Çok farklı durumlarda dengeli bir sürüş sağlayabilmek için, S3 teknolojisi hızı, direksiyon hareketlerini, komutları, mastın hareketini ve kaldırma yüksekliğini sürekli olarak ölçer.

Yeni bir özellik olan DCC - Dinamik Viraj Kontrolü - istif makinesinin hızı ile operatörün direksiyon simidini çevirme hareketleri arasındaki oranı değiştirerek daha yüksek bir viraj alma hızı sağlar. Optimize Performans Kontrolü ile yüksek seviyelere istiflemede yatırma ve reach hızı adapte edilerek maksimum bir denge ve güvenlik elde edilir.

Yeni bir özellik olan LAS - Seviye Destek Sistemi - sayesinde duyarlı kaldırma ve indirme işlemleri yeni seviyelere taşınır. Operatörün kaldırma kolunu hafifçe bırakması yeterlidir; çatallar otomatik olarak yüksek bir hassasiyetle istenen seviyede durur.

ASR - Aktif Kaymayı Azaltma Sistemi - özellikle kaygan yüzeylerde çalışırken güvenliği artırır ve tekerlek aşınmasını azaltarak ayrıca tasarruf sağlar.

Maksimize edilen çalışma süresi

TCM reach truck serisi uzun bir servis aralığı ve mükemmel bir servis yeteneği hedeflenerek tasarlanmıştır. CAN Bus teknolojisine sahip eşsiz TCM Araç Bilgisayarı (ATC3) sayesinde servis elemanı kolay ve hızlı bir şekilde arıza teşhisi ve servis yapabilir. Bu sayede işlerin aksama süreleri minimum seviyelere düşer.

Tüm TCM makinaları TCM’nin eşsiz Modüler Dizayn Tasarımı'na göre tasarlandığından, yüksek kalite sağlanır ve daha az parça kullanılır. Bu sebepten servis elemanlarımız yanlarında daha az yedek parça taşırlar ve ilk seferde onarım oranı %95'in üzerindedir. Bu değer pazarda birincidir.

%100 kişisel - sizin için

Yeni TCM serisi tamamen size ve operasyonlarınıza yöneliktir. Dizayn, teknoloji ve performanstan servise ve finansmana kadar her şey yeryüzündeki en müşkülpesent müşterilerin dahi isteklerini yerine getirebilecek şekilde hazırlanmıştır. Çünkü biz, insanların gereksinimlerine göre tasarlanmış olan teknolojinin insanların daha üretken ve memnun bir şekilde çalışmalarını sağladığını biliyoruz. TCM makinanızı sizin için daha değerli yapmak için, geniş bir özel tasarımlı opsiyon ve aksesuar yelpazesi mevcuttur.

Benzer Ürünler