Ürün Detayı

PLE 180

Ürün Kodu: 0

PLE 180 TCM AKÜLÜ TRANSPALET

  • Ürün Tanımı : Yaya kumandalı kompakt translapet
  • Kaldırma kapasitesi (Çatallar): 800 kg
  • Kaldırma kapasitesi (Toplam): 1800 kg
  • Yük Merkezi: 600 mm
  • Toplam Genişlik: 660 mm

İki makine yerine bir makine

Duo, normal bir transpalet olarak dizayn edilmiş olmakla birlikte aynı zamanda ergonomik sipariş hazırlama yüksekliğine kadar kaldırmak için de kullanılır. Denge ayağının kaldırma özelliğiyle aynı anda iki paleti taşıyabilirsiniz, bu çok hızlı ve verimli bir yükleme ve boşaltma sağlar.

Güvenli çalışma için sağ tarafta bulunan kumanda kolu

Sağ tarafta bulunan kumanda kolu, operatörün makinanın yanında yürümesine olanak sağlar. Bu çatal ve yük üzerinden açık bir görüş sağlar ve ayak yaralanmaları riskini azaltır. Kumanda kolunun ergonomik tasarımı, opertatörün parmak uçlarıyla tüm kontrolleri kumanda edebilmesini sağlar.

Sürtünme Kuvveti teknolojisiyle denge

Çatallar ve motor şasesi arasında esnek bir bağlantı kuran 4 noktadan yerle temaslı tekerlek sistemi, düzgün olmayan zeminlerde bile yürüyüş tekeri üzerindeki basıncın sabit kalmasını sağlar.

Kompakt şase dizaynı

Dar (sadece 660 mm genişlikte), kısa ve yuvarlak kenarlı şasi, operatörün ulaşımı en zor yerlerdeki paletleri bile kaldırıp yerleştirmesine izin verir.

ATC T4 makina yönetimi

Yüksek teknoloji, TCM araç bilgisayarı (ATC) tarafından kontrol edilen verimli bir AC yürüyüş motoruyla tamamlanmaktadır.

Yetkisiz kullanımı engellemek için, sürücü kategorisi ayarlarıyla PIN kodlu erişim vardır. Operasyon datalarıyla filonuzun kullanımını optimize edin. Hata kodları içeren servis menüsü makinanın servisinin hızlı ve kolay yapılabilmesini sağlar.

Maksimum çalışma süresi için ortak kullanılan komponentler

PLE, TCM'in ortak kullanılan komponentler kavramı ile modüler olarak dizayn edilmiştir. PLE, PSD ve PS ile pek çok komponenti ortaktır. Bu, hem kullanım ömrünü uzatır hem de yedek parça temin süresini kısaltır. Kömür içermeyen AC motor teknolojisi, servis aralığını uzatır.