Ürün Detayı

PLP 200-250

Ürün Kodu: 0

PLP 200-250 TCM AKÜLÜ TRANSPALET

  • Ürün Tanımı : Platformlu translapet
  • Kaldırma Kapasitesi: 2000-2500 kg
  • Yük Merkezi: 600 mm
  • Toplam Genişlik: 770 mm

Yüksek performans

PLP, yüksek performanslı bir ağır hizmet tipi makine olup, yoğun vardiyalarda hızlı randımana izin veren AC gücü ile saatte 12 km hıza erişebilir.

Sürtünme Kuvveti Teknolojisiyle stabilite

Hidrolik sistem, yüklüyken bile yüksek yürüyüş tekeri basıncını koruduğundan, çatallar üzerindeki artan yükü dengeler. Bu, yokuşlarda ve hızla viraj alırken de dahil olmak üzere pek çok durumda iyi bir çekiş gücü sağlar.

Ayarlanabilir Ergonomik Kumanda kolu

Kumanda kolu bütün kontrollerin her durumda rahat taşıma için doğru konumlandırılmış olmasını sağlayacak şekilde, ergonomik olarak dizayn edilmiştir. Ayarlanabilir uzunluğuyla, bütün operatörlerin kendileri için ideal olan sürüş pozisyonu bulmalarını sağlar. Servo direksiyon (PLP 250'de standart) operatör konforunu daha da artırır.

ATC T4 araç bilgisayarı ile araç yönetimi

PIN kontrollü kullanım, makinayı sadece yetkili operatörlerin kullanabilmesine olanak sağlar. Operasyon datalarıyla filonuzun kullanımını optimize edin. Hata kodları içeren servis menüsü makinanın servisinin hızlı ve kolay yapılabilmesini sağlar. Maksimum çalışma süresi için modüler tasarım ve azaltılmış parça sayısı.

Yoğun vardiyalarda çalışabilme

600 Ah'ye kadar akü kapasitesi uzun vardiyalarda çalışmaya olanak sağlar. Yoğun vardiyalar için, makaralar üzerinde akü sistemi standart olarak bulunduğundand hızlı bir akü değiştirme sistemi mevcuttur.