Ürün Detayı

PDP 200

Ürün Kodu: 0

PDP 200 TCM İSTİF MAKİNALARI

  • Ürün Tanımı : Platformlu çift paletli istif makinası
  • Kaldırma Kapasitesi: 2000 kg
  • Yük Merkezi: 600 mm
  • Kaldırma Yükseklikleri: 1675 mm
  • Toplam Genişlik: 770 mm

Çift palet taşıyabilen istif makinası

Yükleme/boşaltma, taşıma, sipariş toplama ve istifleme gibi işlemlerde kullanılan, sağlam, çok yönlü, kullanımı kolay çift palet taşıyabilen istif makinası.

Yan koruma barları ve katlanabilir  operatör platformu

Operatörün rahatlığı için katlanabilen  operatör platformu uzun vardiyalarda güvenli ve konforlu bir çalışma ortamı sağlamak için etkin bir süspansiyona sahiptir. Kolayca katlanabilen koruma barları  operatörü korur.

Çok sayıda farklı  operatör platformu mevcuttur.

ProVision  tasarımı ve optimize edilmiş kaldırma silindiri

1,675 mm'ye kadar 800 kg kaldırma kapasitesi.TCM ProVision  tasarımı ve merkez dışında kalan kaldırma silindiri görünümü ve çalışma verimini optimize eder. Yeni geliştirilmiş olan kaldırma silindiri üstün kaldırma ve indirme performansına katkıda bulunur.

Sürtünme Kuvveti sistemi sayesinde optimum çekiş gücü ve denge

Tahrik tekerleği basıncını yüke göre artıran hidrolik sistem. Bu sayede her koşulda optimum bir çekiş sağlanır.

Geri kaymaz işlevli AC tahrik motoru ile yükleme rampalarında güvenli bir çalışma sağlanır.

Ayarlanabilir ergonomik kumanda kolu, (opsiyonel)

Kumanda kolu ergonomik olarak tasarlandığından, tüm kumanda elemanları her koşulda rahat bir kullanım için doğru olarak yerleştirilmiştir. Uzunluğu ayarlanabildiğinden, her operatör kendi ideal sürüş pozisyonunu bulabilir. Servo direksiyon (opsiyonel)  operatör konforuna katkıda bulunur ve kumanda kolunda  bulunan bir tuş üzerinden kontrol edilen elektrikli oransal valf ile kaldırma ve indirme işlemleri daha da kolaylaşır.

ATC T4 araç bilgisayarı ile filo yönetimi

PIN kodu veya Akıllı Kart (opsiyonel) ile kişisel erişim sayesinde , makinayı sadece yetkili kişiler  kullanabilir .Operasyon datalarına odaklanıldığından filonuz en evrimli şekilde yönetilir. Arıza teşhisli servis menüsü sayesinde hızlı ve rahat bir bakım yapılır. Maksimum çalışma süresi için modüler tasarım ve azaltılmış parça sayısı.