Ürün Detayı

XJN-XSN 160-200

Ürün Kodu: 0

XJN-XSN 160-200 TCM İSTİF MAKİNALARI

  • Ürün Tanımı : Oturarak kullanılan istif makinası
  • Kaldırma Kapasitesi: 1600-2000 kg
  • Yük Merkezi: 600 mm
  • Kaldırma Yükseklikleri: 2900–6750 mm

Dünya standartlarında güvenlik

Operatör makinanın dış hatları ile operatör koruyucu tavan sütunları arasında emniyetle konumlandırılmıştır. Sağlam operatör koruma tavanı, operatörü yukarıdan düşebilecek yüklere karşı korur. Ergonomik sürüş ortamı operatörün rahat çalışabilmesine olanak sağlar. Zeminde, elektrik emniyetli ayak svici vardır.

Daha yüksek verimlilik için Ergo sürücü bölmesi

Kontrol üniteleri çok iyi konumlandırılmış olup, erişimi kolaydır. Kaldırma ve indirme elektrikli oransal valf ile duyarlı olarak kontrol edilir. Atlet'in benzersiz ergonomik dizaynlı kol dayama ünitesine sahip mini direksiyon simidi sırt, boyun ve omuz ağrılarının oluşmasını engeller. Tam ayarlanabilir koltuk, kol dayanağı ve zemin, kusursuz sürüş pozisyonunu bulmayı kolaylaştırır.

Pratik bir depolama yeri standart olup, ayarlanabilir bir midi direksiyon simidi opsiyoneldir.

Kolay girişli çatal tasarımı

Konikleştirilmiş profile sahip benzersiz çatal tasarımı ve farklı çatal uç yapısı palet içerisine kolay giriş sağlar. Yük taşıyıcınıza giriş çıkışlarda kısa yolu kullanarak işinizi hızlandırın!

ATC T4 araç bilgisayarı ile araç yönetimi

Yüksek teknolojik standartlarla donatılmış Atlet araç bilgisayarı, pin kodlu çalıştırmaya olanak sağlarken yetkisiz kullanımın önüne geçilmiş olur. Hata kodlarını gösteren servis menüsü, bakım ve servisin kolay ve hızlı yapılmasını sağlar.

Maksimum çalışma süresi için ortak kullanılan komponentler

XJN, TCM'nin ortak kullanılan komponentler kavramı ile modüler olarak dizayn edilmiştir. PSH ve AJN ile pek çok komponenti ortaktır. Bu, hem kullanım ömrünü uzatır hem de yedek parça temin süresini kısaltır. AC motor ve motor frenlemesi ile azaltılmış fren aşınması, servis aralıklarının uzatılmasına yardımcı olur.